Як усунути існуючі процеси при виготовленні м'ясної продукції
При виробництві м'ясної продукції кожне підприємство зобов'язане дотримуватися певних рекомендацій з виробництва та зберігання м'яса для отримання надійної якості та забезпечення повноцінної коректної роботи обладнання. У сьогоднішній статті ви дізнаєтеся про те, як простими способами вирішити потенційну проблему погіршення якості, продовжити термін служби свого дорогого устаткування і в цілому навчитися економити на виготовленні м'ясної продукції.
Мало хто знає, але на будь-якому підприємстві, особливо при виготовленні м'ясної продукції, необхідно дотримуватися певних норм мікроклімату кожного з виробничих приміщень. Мікроклімат приміщення є однією з основних частин і чинників, що впливають на якість виробленої продукції і термін служби обладнання. Тому, для усунення всіх відомих проблем при виробництві продуктів потрібно нормалізувати підвищений рівень вологості повітря в певних зонах підприємства, інакше це може призвести до дуже поганих наслідків.
Неконтрольований мікроклімат з підвищеним рівнем вологи в приміщенні може привести до наступних наслідків, а саме:
1. Наявність конденсату на поверхнях обладнання, стелях і стінах певної ділянки підприємства. Конденсат є найсерйознішим провокатором появи цвілі на стінах і подальшого розвитку грибка. Зазначу, що конденсат свідчить про те, що в приміщенні підвищений рівень вологості повітря, а значить це перша ознака появи подальших проблем.
2. Поява інею, льоду, в морозильних камерах при виготовленні м'ясної продукції. Природно іній і лід стає серйозною проблемою по догляду за м'ясною продукцією, особливо якщо врахувати, що в таких умовах м'ясо має властивість швидко псуватися, а значить, його не можна вживати в їжу в подальшому і його якість погіршується.
3. Некоректна робота всього обладнання в приміщенні на виробництві. Підвищений рівень вологи в приміщенні не тільки може утворювати корозію на обладнанні, але волога має властивість проникати всередину конструкції, що спочатку призведе до збою в роботі, а пізніше і зовсім виведе пристрій з ладу. При цьому, варто розуміти, що обладнання для сортування та зберігання м'яса є дуже дорогим в даний час, а терпіти збитки ніхто не захоче.
4. Неконтрольовані зупинки виробничих ліній в процесі роботи. У тих випадках, коли аварійні зупинки процесу виробництва стануть відбуватися занадто часто, варто задуматися про методи нормалізації підвищеного рівня вологості повітря в приміщенні.
5. Наявність цвілі і грибка. Цвіль і грибок є дуже шкідливими факторами при виготовленні м'ясної продукції, а позбавитися від них без допомоги спеціальних пристроїв буде досить складно і займе багато часу, тому рекомендується відразу вирішити дану проблему, а як це зробити, ми розповімо трохи нижче. Також, грибок має властивість виділяти шкідливі для організму людини речовини, що багато в чому дуже негативно позначатиметься на співробітників підприємства, разом гірше, м'ясо в таких умовах буде підлягати лише утилізації.
Як вирішити проблеми з підвищеним рівнем вологи на виробництві?
Видалити грибок, цвіль і конденсат зі стін підприємства допоможе новий виробничий осушувач повітря адсорбційного типу від відомої у всій Європі компанії Desiccant Technologies Group. Осушувачі повітря являють собою, на сьогоднішній день, найефективніші пристрої по нормалізації підвищеної вологи в приміщенні. Дані пристрої здатні не просто позбутися від уже існуючого грибка, але і підтримувати оптимальні умови мікроклімату на постійній основі. При цьому, популярна компанія Desiccant Technologies Group отримала своє визнання в Україні зовсім недавно, але вже зараз, осушувачі повітря стали максимально доступними за ціною і рекомендовані фахівцями своєї справи.
Чому осушувач повітря від компанії Desiccant Technologies Group є відмінним варіантом?
При використанні промислових осушувачів повітря адсорбційного типу ви зможете досягти наступних показників в нормалізації мікроклімату, а саме:
• Низьке енергоспоживання, що дозволяє знизити витрати на електроенергію практично в 2,5 рази без втрати високої ефективності роботи пристрою.
• Осушувач здатний виконувати процес осушення на постійній безперервній основі навіть при найнижчих температурах.
• Невеликі габарити і вагу приладу дозволяє встановити осушувач практично в будь-якій частині виробничого приміщення з економією простору на відміну від своїх аналогів.
• Повна автоматизація роботи осушувача повітря. Компанія по виробництву осушувачів приділила особливу увагу автономності свого пристрою. Тепер, при обслуговуванні апарату немає ніякої необхідності контролювати процес осушення, оскільки з усіма цими функціями чудово впоратися осушувач повітря сам.
* Стійкість до потенційної появи іржі на корпусі пристрою. Корпус виготовлений зі спеціальних корозійно-стійких матеріалів.
Варто звернути вашу увагу на той факт, що підвищений рівень вологості повітря дуже негативно позначається на всіх несучих споруд будівлі, а при використанні осушувача повітря побоювання швидкого зносу конструкцій повністю пропадає.
Desiccant Technologies Group є одним з найпопулярніших європейських виробників багатофункціональних промислових осушувачів повітря. Компанія протягом багатьох років мала великий успіх у виробництві ефективного обладнання для підтримки і нормалізації рівня вологості повітря при виготовленні м'ясної продукції.
Таким чином, застосування промислових роторних осушувачів повітря адсорбційного типу дозволить уникнути всіх неприємних наслідків в процесі виготовлення м'ясної продукції і нормалізувати підвищений рівень вологості повітря до оптимальних умов роботи. У тому випадку, якщо ви не знаєте, де найкраще придбати якісний осушувач повітря від популярної у всій Європі компанії Desiccant Technologies Group, то рекомендуємо вам перейти на сторінки нашого сайту, де ви зможете самостійно вибрати осушувач повітря за найвигіднішою ціною в Україні.