Оптимальний спосіб усунення істотних проблем при виробництві молочної продукції

Оптимальний спосіб усунення істотних проблем при виробництві молочної продукції

Процеси погіршення якості на виробництві молочної продукції є досить серйозною проблемою з-за того, що багато починаючі підприємці не знають як самостійно вирішити подібну проблему, в наслідок звертаються до методів, які не просто є максимально неефективними, але і ведуть до великих витрат грошових коштів. При цьому, варто звернути пильну увагу також і на роботу обладнання в цехах, а все тому, що в некоректних умовах роботи, будь-який пристрій має властивість швидко зношуватися. Саме тому в сьогоднішній статті ми з вами погоримо про те, як самостійно поліпшити якість виготовленої молочної продукції і продовжити термін служби будь-якого обладнання.

Таким чином, для того, щоб досягти цих цілей, необхідно створити оптимальні умови мікроклімату у виробничому приміщенні. Мікроклімат приміщення являє собою дуже серйозний фактор при виготовленні абсолютно будь-якої продукції, оскільки підвищений рівень вологості повітря в приміщенні є справжньою загрозою для всього підприємства.

На що впливає підвищений рівень вологості повітря

Некоректна нормалізація підвищеного рівня вологості повітря в приміщенні при виготовленні молочної продукції призводить до наступним проблема, таким як:

1. Грудкування і злипання продуктів при їх транспортуванні. Такі інгредієнти, як цукор, сіль, сухі вершки та інші, мають властивість втрачати свої властивості при підвищеній вологи під час зберігання, з-за того, що волога потрапляє в продукти. Такі умови часто ведуть до збільшення тривалості виробництва і втрати якості.

2. Наявність цвілі і різноманітних бактерій в умовах виробництва. Цвіль, є наслідком утворення конденсату на всіх поверхнях обладнання, стінах і стелях приміщення. При цьому, цвіль при неконтрольованої вологості повітря в кінцевому підсумку стане причиною появи грибка. Більш того, сам грибок не тільки зіпсує продукти харчування, які стануть непридатні до вживання, але і через свої властивості, а саме виділення шкідливих речовин, дуже негативно вплине на здоров'я співробітників.

3. Проблеми під час фасування продуктів. При підвищеному рівні вологості повітря упаковувати продукти харчування ставати практично нереально, через що, процес роботи буде тільки збільшуватися.

4. Поява інею, льоду, снігових шуб при роботі морозильних камер. При цьому, після великої кількості утвореного льоду, морозильну камеру доведеться розморожувати, а даний процес займає приблизно добу, що звичайно тільки негативно впливає на всю роботу виробництва.

5. Нестабільна робота всіх електронних пристроїв на підприємстві. Підвищена вологість в приміщенні утворює конденсат на будь-якому обладнанні, через що поступово волога має властивість проникати всередину конструкції. В даному випадку будь-який пристрій спочатку стане працювати нестабільно і іноді зупиняти свою роботу, а в кінцевому підсумку отримає пошкодження, що призведе до ремонту.

Для того, щоб позбутися подібних проблем, найоптимальнішим рішенням стане використання промислових осушувачів повітря адсорбційного типу популярної європейської компанії Desiccant Technologies Group.

Чому вигідно використовувати саме осушувачі повітря компанії Desiccant Technologies Group?

При використанні промислових осушувачів повітря, будь-яке виробництво, а саме виробники молочної продукції зможуть отримати наступні результати, такі як:

1. Висока ефективність роботи осушувача повітря при низьких витратах електроенергії.

2. Робота при найнижчих температурах незалежно від умов зовнішнього середовища.

3. Легкість в процесі монтажу, яка дозволить встановити агрегат в будь-яке місце у виробничому приміщенні.

4. Невелика вага і компактне виконання осушувача повітря.

5. Абсолютна автоматизація всього процесу роботи приладу.

6. Стійкість до корозії та іншим шкідливим фактором, завдяки корозійно-стійкого корпусу.

Desiccant Technologies Group – є популярною у всьому світі європейською компанією по виготовленню нових, високотехнологічних промислових осушувачів повітря, які служать для нормалізації підвищеного рівня вологості повітря в приміщенні. Варто відзначити, що сама компанія розпочала свою діяльність у далекому 2003 році, і протягом усього часу якістю і надійністю доводила свою гідну репутацію При цьому, розробники компанії щорічно представляють всьому світу новітні технології по роботі осушувачів повітря для досягнення менш витратною роботи при високих результатах.

Застосування технології осушення повітря в камерах охолодження і виробничих приміщеннях дозволяє досягти рекомендованої відносної вологості повітря RH<70%. При будь-яких температурах.

Застосування промислових осушувачів повітря адсорбційного типу від розробників Desiccant Technologies Group забезпечує високу ефективну роботу в процесі виготовлення молочних продуктів і безперервної стабілізації підвищеного рівня вологості повітря в промисловому приміщенні

Як саме відбувається процес роботи осушувача повітря?

Пристрій за допомогою ротора пропускає вологе повітря, після чого всі водяні молекули адсорбуються і передаються в силикагелевый ротор. В кінцевому підсумку, другий ротор за допомогою повітряного потоку осушує вологе повітря і нагріває, передаючи його назад в приміщення. Варто також відзначити, що надходить осушене повітря буде на кілька градусів вище початкового. В даний час, осушувачі повітря дозволяють скоротити витрати на виробництво в кілька разів і забезпечити довговічну роботу всього обладнання в промисловому приміщенні. У тому випадку, якщо ви вирішили придбати осушувач повітря від європейського виробника Desiccant Technologies Group, то рекомендуємо вам перейти на сторінки нашого сайту і вибрати відповідну модель. Тепер, кожен бажаючий придбати якісне і надійне пристрій по нормалізації підвищеної вологи в приміщенні, може це зробити самостійно на нашому сайті за найнижчими цінами в Україні.

56